SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS
 
FRAKTPOLICY
 

Byggtider

Alla datorer byggs och skickas från vår produktionsanläggning i Jämtland, Sverige.

PC-beställningar: Varje PC vi skapar är specialbyggd, om den inte annonseras som "klar att skickas". "Klar att skickas" innebär antingen att PC:n är helt färdigbyggd eller att vi är redo att slutföra bygget mycket snabbt, enligt ordningsföljden i vår aktuella orderkö. Detta sker vanligtvis inom 5-7 arbetsdagar. Under högsäsongen (från Black Friday till jul och in i januari) kan den beräknade leveranstiden för "klar att skickas"-system i genomsnitt vara cirka 7-10 arbetsdagar, även om de flesta skickas snabbare än så.

För specialbyggda PC:ar tar vi emot din beställning, bearbetar den, monterar och belastningstestar varje system, och strävar efter att skicka alla system inom cirka 5 till 7 arbetsdagar. Observera att detta är en uppskattning eller genomsnittlig tid från beställningsdatum till skickningsdatum, inte ett definitivt löfte.

Om tiden är av vikt kan du köpa snabbare bygg- och leveranstjänster om de finns tillgängliga på listningen.

Annars kommer väntan vara värd det, det lovar vi.

Tillbehör och komponenter: Om inget annat anges på listningen är tillbehör och komponenter föremål för ungefär 1 arbetsdags hanteringstider och kommer att skickas så snart som möjligt.

Leveranstider

Vi använder Postnords nätverk för vanliga leveranser av stationära datorer (Stinger och Patriot), bärbara datorer, tillbehör och komponentbeställningar. Vid snabb leverans kan Postnord, UPS eller andra fraktjänster användas efter vårt eget gottfinnande. Leveransdatum kan variera när paketet är på väg; kontrollera dina spårningsuppgifter för senaste informationen om leveranser av paket till din plats.

På grund av deras storlek rekommenderas det att minst två personer är närvarande vid leverans av M.O.A.B. system. Din dedikerade kontohanterare kommer att kontakta dig efter köpet med information om leveransen för dessa system.

 

 

 

ADDED TO CART!

SUBTOTAL