20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWSALLIED GAMING
SVERIGES LEDANDE GAMING-DESTINATION.

Allied Gaming har alltid varit ett varumärke för människor som bryr sig om den senaste gaming tekniken. Med vår senaste produktionsanläggning i Jämtland kan vi nu erbjuda expertmontering och teknisk support här i Sverige.
GAME AS ONE

Teamet på Allied Gaming har länge varit i framkanten av prestandadatorerindustrin. Du kan till och med säga att vi har varit här sedan början när vi byggde och etablerade några av världens mest igenkännbara anpassade PC-märken.

Under den tiden, när vi arbetade med dessa stora namn inom branschen, byggde vi tusentals datorer som levererade överlägsen prestanda till en högre prispunkt.
Men en sak var alltid tydlig för oss: det finns en mycket stor, ständigt växande gemenskap av spelare som söker samma sak: produkter som levererar den senaste tekniken, är av högsta kvalitet och levererar imponerande värde för pengarna. Och den här gemenskapen är, i stort sett, underbetjänad.

En stor andel av vårt team är dessa spelare. Om du läser det här, är det troligt att du är en av dessa spelare. Det är därför vi skapade Allied Gaming. Och det är vad Game As One handlar om: att göra PC-spel tillgängliga för alla.

PREMIUM IN EVERY WAY, EXCEPT ONE.

Vi lovar att leverera den bästa spel-PC-upplevelsen till vem som än letar efter den.

Premium prestanda? Kontrollerat. Du får den bästa kvaliteten, de bästa prestandakomponenterna, i en gaming-PC som är lika bra som någon annan, någonstans i världen.

Premium service? Kontrollerat. Superior före- och efterförsäljning stöd, levereras av passionerade professionella baserade här i Europe.

Premiumpriser? Nej. Självklart, om du är en entusiast med tid och motivation att bygga din egen rig, kan du bygga den själv, för mindre - det gäller för alla systembyggare. Men om du inte är det, eller om du inte kan, eller om du hellre vill att din gaming-PC ska monteras, testas och stödjas av ett team vars passion och entusiasm matchar din egen, är vi de som ska bygga din nästa PC.
DESIGNED TO PERFORM.
DESTINED TO IMPRESS.

Bara för att det är snabbt, betyder det inte att det måste vara fult. Där vacker design möter ett behov av hastighet? Det är den perfekta balansen.

När det gäller våra stationära datorer är det alltid en fråga om att få rätt balans. Varje aspekt som är viktig för dig - prestanda, stil och värde - har vi i åtanke. Säg såhär: vi skapar inget som vi inte skulle köpa själva.KEEP IT SIMPLE.

Att köpa en anpassningsbar spel-PC kan vara förvirrande och dyrt, utan att ge någon verklig värde till dig. Vår filosofi är att leverera alla saker du behöver och ingenting du inte behöver, vilket gör hela processen så enkel som möjligt.
Alla de alternativ du förväntar dig finns där, och med mer än 20 år i spetsen för prestandadatorgaming kan du lita på att vi bygger din stationära dator som om det var vår egen. Det betyder att vi kommer att använda de bästa prestandakomponenterna, högsta monterings- och stress-teststandarder och klinisk uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att din dator kommer att vara redo att starta upp och prestera som den är tänkt att göra, rakt ut ur lådan.
Om du behöver hjälp med att fatta beslut, så är vi här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den PC som är rätt för dig.game as one.


Vi har designat en hel uppsättning av PC-spelprodukter som presterar bra och ser ännu bättre ut, särskilt när de är alla bredvid varandra. Anpassa din Allied Gaming PC och dekorera din uppsättning med en Allied Gaming-tangentbord, mus, yta och skärm för att skrika högt och stolt till vem som helst som bryr sig (eller bara händer att vara runt), att du är en av oss.

Funktionalitet
Saker bara fungerar
Från vad det gör till hur det gör det, gör varje produkt mening. Ett helt sortiment av gaming-PC-produkter, designade med slutanvändarupplevelsen som nummer ett prioritet.
Kvalitet
Testad, aldrig överträffad.
Vi står bakom våra produkter och våra kunder, för långsiktigheten. Våra produkter är byggda för att vara hållbara. Och om de inte är det, kommer vi att göra reparation eller ersättning till en dröm, inte en mardröm.
Prestanda
HASTIGHETEN ÄR VERKLIG
Från sovrum till situationrum, flygande ensam eller i partiläge, prestandaångest är ett minne blott - vi bygger dem snabbt.
Stil
Ljus, ljust & vitt
Självklart är det subjektivt, men vi gillar verkligen hur våra produkter ser ut. Gå för en grå låda om det är det du är ute efter, men för våra pengar är vitt = snyggt.
Flexibilitet
OBSOLET ÄR OBSOLET
Låt inte nya CPU- eller GPU-utgåvor träffa dig i känslan. Vårt uppgraderingsprogram innebär att du aldrig mer kommer att vara låst till åldrande hårdvara.
Stöd
För resan
2 års sammansatt systemgaranti som standard, med möjlighet att förlänga delbyte och fraktförsäkring för ultimat trygghet (och plånbok).TEKNIK UTVECKLAS : HÄNG MED!

En av de stora sakerna med PC-spelindustrin är att tekniska framsteg alltid landar här först. Men vad händer om du precis har köpt det senaste och bästa, bara för att det ännu senare och bättre plötsligt dyker upp ... och du verkligen vill ha det? Vad gör du med en processor eller grafikkort som har ersatts? Dina alternativ har alltid varit ganska begränsade. Fram till nu.
Nu kan du få betalt för att uppgradera.
Vad du än har köpt från oss, så tar vi tillbaka det från dig och ger dig kredit mot din uppgradering. Så du kan köpa en Allied Gaming PC med vetskapen att när det är dags att uppgradera, så får du tillbaka det du satt in och vi också.
Känn flödet, Glad. Känn det. Det är cirkulärt.ÄR DU REDO?

ADDED TO CART!

SUBTOTAL