20+ Years in PC Gaming
  Delivery Sweden Wide
  Gaming PCs, Laptops & Accessories
  4.9 Star Google Review Rating
  100% Swedish Customer Support
NAVIGATION
I LAGER
CUSTOM GAMING PCs
LAPTOPS
ADDED TO CART!

SUBTOTAL  

SUBTOTAL  PRODUKTER
PASSION.
PRECISION.
PRIDE.

Det är vad som ingår i alla Allied Gaming-produkter, från våra anpassningsbara speldatorer till våra komponenter och tillbehör.
GAME AS ONE

Teamet på Allied Gaming har legat i framkanten av prestanda PC-branschen under en lång tid. Du kan till och med säga det när du bygger och etablerar ett par av världens mest kända anpassade PC-märken.

Under den tiden byggde vi tusentals datorer, som arbetade med de stora industrinamnen, som levererade superpremiumprestanda till superpremiumpris.

Men en sak var alltid klar för oss: det finns en mycket stor, ständigt växande community av spelare som söker samma sak: produkter som levererar den senaste tekniken, är av högsta kvalitet och ger imponerande valuta för pengarna. Och den gemenskapen är för det mesta underbetjänad.

En stor del av vårt team är dessa spelare. Om du läser det här är chansen stor att du är en av dessa spelare. Det är därför vi skapade Allied Gaming. Och det är vad Game As One handlar om: att göra PC-spel tillgängligt för alla.

PREMIUM IN EVERY WAY, EXCEPT ONE.

Vi lovar att leverera den bästa spel-PC-upplevelsen till alla som letar efter det.

Premiumprestanda? Kolla upp. Du får den bästa kvaliteten och de bästa komponenterna i en speldator som är lika med vem som helst, var som helst i världen.

Premiumtjänst? Kolla upp. Överlägsen support före och efter försäljning, levererad av passionerade proffs baserade här i Europa.

Premiumpriser? Nej. Visst, om du är en entusiast med tid och motivation att bygga din egen rigg, kan du bygga den själv, för mindre – det är sant för alla systembyggare. Men om du inte är det, eller om du inte kan, eller om du hellre vill att din speldator ska monteras, testas och stöttas av ett team vars passion och spänning matchar din egen, så är vi de för din nästa PC.
DESIGNED TO PERFORM.
DESTINED TO IMPRESS.

Bara för att det är snabbt betyder det inte att det måste vara fult. Där vacker design möter ett behov av snabbhet? Det är den söta platsen.

När det kommer till våra stationära datorer handlar vi om att få rätt blandning. Alla aspekter som är viktiga för dig – prestanda, stil och värde – är upp till oss. Uttrycka det så här: vi skapar inget som vi inte skulle köpa själva.KEEP IT SIMPLE.

Att köpa en anpassningsbar speldator kan vara förvirrande och dyrt, utan att ge dig något verkligt värde. Vår filosofi är att leverera allt du behöver och inget av det du inte behöver, vilket gör hela processen så enkel som den kan vara.
Alla alternativ du förväntar dig finns där, och med mer än 20 år i framkanten av prestandaspelande PC-spel kan du lita på att vi kommer att bygga ditt skrivbord som om det vore vårt eget. Det betyder att vi kommer att använda de bäst presterande komponenterna, högsta monterings- och stresstestningsstandarder, och klinisk uppmärksamhet på detaljer, för att säkerställa att din dator kommer fram redo att tändas och prestera som den är tänkt att, direkt ur lådan.
Om du behöver hjälp med ditt beslutsfattande finns vi här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den dator som är rätt för dig.GAME AS ONE.


Vi har designat en hel serie PC-spelprodukter som presterar bra och ser ännu bättre ut, särskilt när de alla är bredvid varandra. Anpassa din Allied Gaming PC och dekorera sedan din installation med ett Allied Gaming tangentbord, mus, yta och bildskärm för att högt och stolt utropa till alla som bryr sig om att lyssna (eller bara råkar vara i närheten), att du är en av oss.

FUNKTIONALITET
SAKER BARA FUNGERAR
Från vad den gör till hur den gör det, varje produkt är vettig. Ett komplett utbud av spel-PC-produkter, designade med slutanvändarupplevelsen som högsta prioritet.
KVALITET
TESTAD, ALDRIG BESTAD
Vi står bakom våra produkter och våra kunder på lång sikt. Våra produkter är byggda för att hålla. Och om de inte gör det kommer vi att göra reparation eller utbyte till en dröm, inte en mardröm.
PRESTANDA
HASTIGHETEN ÄR VERKLIG
Från sovrum till situationsrum, flygande solo eller i festläge, prestationsångest är ett minne blott – vi bygger dem snabbt.
STIL
LJUS, LJUS & VIT
Visst, det är subjektivt, men vi gillar verkligen hur våra produkter ser ut. Gå en grå låda om det är vad du är ute efter, men för våra pengar, vit = tight.
FLEXIBILITET
FÖRALDET ÄR FÖRALDET
Bli inte drabbad av känslorna när den nya processorn eller grafikprocessorn kommer ut. Vårt uppgraderingsprogram innebär att du aldrig mer kommer att låsas in i åldrande hårdvara.
STÖD
FÖR RESAN
2 års garanti för monterat system som standard, med alternativ för att utöka utbyte av delar och fraktskydd för ultimat sinnesfrid (och plånbok).TEKNIK UTVECKLAS : HÄNG MED!

En av de fantastiska sakerna med PC-spelindustrin är att framsteg inom teknik alltid landar här, först. Men vad händer om du precis har bjudit på det senaste och bästa, bara för att det senaste och bästa plötsligt ska släppa ... och du verkligen vill ha det? Vad gör du med en processor eller ett grafikkort som har ersatts? Dina alternativ har alltid varit ganska begränsade. Tills nu.
Nu kan du få betalt för att uppgradera.
Vad du än har köpt av oss tar vi tillbaka från dig och ger dig kredit för din uppgradering. Så du kan köpa en Allied Gaming PC säker i vetskapen om att när det är dags att uppgradera kommer du att få tillbaka det du lagt i, och det kommer vi också.
Känn flödet, Happy. Känn det. Det är cirkulärt.ÄR DU REDO?
Här hittar du Allieds produkter